24 May 2013

final exam tahun ketiga.


Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani..


berhabuk berdebu dah blog ni.
teheee. 
sebulan cuti study. sebulan lah duduk buat ntah pape je kat rumah.
sebelum ni asyik mengeluh tak ada cuti study,
tahun ni ambek kauu. sebulan dia kasi.
bila dah bagi, biasa lahh. tak study jugak pun.
haihhh. ketuk jugakk lah kepala tu.
-_-'


dan tahun ni exam yang banyaaaaakkkkk sangaaaatttt.
oh, takuttt. takutttt. cuaaaakkkk.






26 Mei - Oral Pathology (written)
27 Mei - Oral Pathology (oral)
30 Mei - Conservative Dentistry (written)
1 Jun - Conservative Dentistry (oral)
6 Jun - Prosthodontics (written)
8 Jun - Prosthodontics (oral)
10 Jun - Pharmacology (written)
11 Jun - Pharmacology (oral)
15 Jun - Crown and Bridge (written)
16 Jun - Crown and Bridge (oral)
19 Jun - Orthodontics (written)
20 Jun - Orthodontics (oral)
23 Jun - Pedodontics (written)
24 Jun - Pedodontics (oral)

mak aaaiiihhhh. letih menaip jadual exam. tanda banyakk sangat. haha.

nama aku mula huruf Alif. jadi no giliran aku 2. ceh. belakang Ahmad. so, oral exam mestilaaahhhh aku no 2. bapakkk cuaaaakkkkkk. oral exam lebih mencuakkan dari written exam. nak menghadap muka lecturer-lecturer itu semua. wuwuuuuuu. nangis bertangki.

so, do pray for me. mana tahu, masa jawab exam tu, berkat doa siapa-siapa aku dapat jawab tetibe. dan di sini mahu mohon seluruh keampunan kalau ada silap salah. kadang dosa dan silap kita boleh jadi penghijab kita masa exam. wuwuuu.

kalau lulus dengan jaya nye, dapat lah aku pulang ke Malaysia dengan aman. jyeaaaahhhh!!  tapi tapi kalau ade paper yang sangkut, kene datang Mesir balik. sobs3. 



Allahumma faqihna fiddin. Allahumma faqihna fiddin. Allahumma faqihna fiddin.
Rabbuna yusahhilna. 


biar gemok janji ada orang sayang. eh. tetibe je. teheeee.


okbai.


.......


8 comments:

SYAFIQOH said...

BANYAAAAAAAAK GILAAAA PAPER!
Kalau aku nangis berkolam kolam jawabnyeee. Haha

Ada tuu orang sayang. Adaaa. Hahaha
goodluck yan!

AzyanAaziz said...

aku dah nangis berlaut-laut dah wehh kat sini.hahahaha.

siapa sayang aku? kau kann? aku tahuu. hahaha. thanks Ika. :)

twinkle twinkle said...

wuuu sedapnya exm asyik selang dengan oral,huaaa,,takotnya nanti ><
bitaufiq wannajah kak ayan :)

AzyanAaziz said...

mira - sedap? terseksa tawww. wuwuuuuu. tenkiu. tenkiuu. all the best jugak! :)

Cinta Misteri said...

study smart jer.....berderet haaa jadual. CiM pown 3rd year jugak ni.

Anonymous said...

what's with June 14?

AzyanAaziz said...

anon - nothing important. ntah ape ntah yang ada dengan 14 jun tu.

Akif said...

gemok pun aku sayang. jangan risau. hee.