16 August 2011

result setelah hampir 6 minggu.

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani..


tiada kata lain yang dapat diungkap





Alhamdulillah

Alhamdulillah

Alhamdulillah


syukur sangat-sangat.

semoga kejayaan ini bukan lah satu bentuk istidraj dari Allah untuk semakin menyesatkan hambaNya, tapi sebagai satu nikmat atas usaha, doa dan tawakal seorang hamba.


siyes tergamam.

terasa diri ini begitu disayangi Allah.
banyak sangat nikmat Dia bagi.
tapi banyak sangat yang aku kufur nikmat.


dah laa masa exam tu asyik ingat Big Bang je.
tak pun ingat DBSK.
ade jugak minggu-minggu exam yang sibuk buffer Hi-5 dengan Art Attack.
bukan nak fokus betul-betul dekat study.
sempat layan drama korea lagi.
bangun malam pon bape kali je.
study sambil dengar lagu korea.
mata pandang buku, kepala ingat Malaysia.
masa arwah Atok baru meninggal, langsung tak boleh fokus.
memang kurang konfiden untuk dapat result.

tapi tetap Allah bagi aku rasa nikmat ni.

Alhamdulillah.

kepada kawan-kawan yang lain,
ASNAN GAMIL
tahniah semua.
semoga kejayaan kita semua ni mendapat berkat dari Allah.
mari menuju kejayaan bersama-sama.
InsyaAllah kita semua dapat grad same-same nanti.
ameen. ameeen. ameeeen.



peringatan untuk diri sendiri dan yang lain.


.....


2 comments:

Dr Am said...

yeah, update pun! haha..Mabruk Azyan..

AzyanAaziz said...

aku update sebab kau suruh. haha. syukran Mizah. :)