19 October 2010

rumah saya..

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani..

ni post tok mama n abah. law orang len nak bace, sila kan. yup, seperti yang ramai ketahui, rumah ku ade kat tingkat 8. sangat tinggi. tp baru dan lawa. ni some pic of my house. nk tunjuk, anak mu di perantauan ni, sihat2 je ye. =D


dapur rumah ku yang bersih n kemas


dapur lagi. sgt kemas. =D

hall way rumah.

yup. tandas. =P

rooftop yang sgt luas. besh gle. =D

ok. tp sebelom nk jejak umah tu, kene redah tangga yang sgt byk. ble aku ckp byk, mmg sgt, sgt, sgt byk. sgt penat kot. tp makin lame da makin immune da. cm xde la mati terseksa sangat pon kitorang. hehe. 

what a long way. fuuuh.

 tapi.....



kerusi seperti ini disediakan di setiap tingkat ye. haha.

owh ye. cuti saya telah ditambah ye. dr jumaat sahaje, ke khamis da jumaat. yahoo. tp, still sangat pelik nak mulakan hari belajar pada hari sabtu ye. cm x kene gle. haish.

oh yea, subjek-subjek saya.

 1. DENTAL BI0-MATERIAL
 2. DENTAL MARPHOLOGY
 3. GENERAL ANATOMY
 4.GENERAL HISTOLOGY
 5.CHEMISTRY
 6.PHYSICS
 7.ZOOLOGY
 8.ENGLISH

sila la sape2 tolong explain, nape aku kene blajo zoology?? aku masih tertanya-tanya. hmm.

.....

3 comments:

fye said...

at least kau boleh check gigi arnab karang. haha

azyan anak aziz said...

sengal ko fye. pasni sume binatang kene berus gigi la plak. haha.

Stalker Comel . hihi . said...

rooftop boleh buat main skateboard -_- hewhewhew . dan tangga yang daebakk . dan kerusi yang comel . hehe hehe . :) best best .