16 January 2012

A Cinderella Story

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani..
musim-musim exam ni laa tangan rasa gatal sangat nk bukak hardisk. mata ni gatal sangat nak tengok movie laa, korea laa, series laaa. masa kelas biasa tak teringat pun. tetibe rasa macam nak sangat tengok A Cinderella Story. yang ada Hillary Duff dgn Chad Michael Murray tu. ntah. antara cerita zaman kecik-kecik yang faveret. 



sabar azyan. sabar. 5 papers je lagi. lepas tu nak layan cite ke, korea ke, Gayo Daejun ke, semua boleh. 








kadang-kadang macam keliru. tak tahu dan tak yakin dengan perasaan sendiri. umur dah nak masuk 20. tapi fikiran macam budak sekolah lagi. susah sangat ke nak letak kepercayaan kat seseorang?



jom sayang diri sendiri. :)


......


1 comments:

eiyra said...

eheheh, ingt nk post pasal petang semalam. hihi