29 March 2013

rambu ramba

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani..




wehooo. lama nya tak menaip.
almost 3 minggu itu tak ada laa lama mana ponn Azyan oii.
but for me, lama apa.
i usually write everything yang aku rasa. 
marah, bengang, penat, letih, stress, sedih, happy, eksited,
semua nya aku suka tulis dan membebel.
tapi bila sampai satu tahap di mana yang kita banyakk sangat benda nak cakap, tapi kita sangat tidak punya masa nak bercakap sebab ada priority lain yang lebih super mega labih penting daripada bercakap.
blerrrghhh. ape aku taip ni.

dan bulan ini bulan super penuh dah mampat.
barely to breath.
need oxygen, more n more oxygen.
ok. dan mungkin perlu jugak glucose yang boleh tukar jadi energy.
*sebab-sebab kene makan banyak sekarang. hihi.*
sebenarnya tak ada laa busy tahap apa pun.
cuma sebab aku suka bila tak ada program.
tapi bila program berderet-deret. aigoooooo

malaysian culture

anak melayu konon-konon nak makan korea. nasib baik sedapp. yummyy.

musim panas yang mnjelma. air yang sejuk sgt laa di idamkan. ok. sila abaikan tudung ku yang selekh gila itu.



dan bulan depan,
akan jadi lebih super duper mega tera giga sibuk dan mampat dan stress.
STRESSSS~~
final practical exams are comingggg~~
wehooooo. pengsan kejap.
dan kepada siapa yang tak tahu.
sistem peperiksaan Mesir,
setiap subjek ada 3 jenis exam untuk final.
practical, oral, n written.

biasa nya sebulan sebelum exam written,
kitorang akan exam practical.
jadi bila mana exam practical dah dekat,
exam written dan oral itu dahh dekat sangatt dah tu.

2/4/2013
Pedodontics

6/4/2013
Crown n Bridge

10/4/2013
Operative Dentistry

21/4/2013
Oral pathology

22/4/2013
Prosthodontics

ini setakat yang tahu.
exam practical buka bermakna sesia akademik dah habis.
kelas tetap berjalan seperti biasa.
-_-

mohon doa dari anda, anda dan anda semua. kehidupan menyesakkan minda dan sanubari bakal menjelma.


oh, pastu kan.
sekarang aku dah sedar kenapa orang kata tulisan dokter buruk.
sebab banyak sangat benda yg kene di salin dengan kadar masa yang sangat laju.
tahun-tahun lepas masih tak rasa pun. tapi tahun ni, MasyaAllah.
tengok tulisan yang salin masa lecture,
semua orang tak kan paham. hahahaha.

first lecture 

tulisan masa kini.
-_-




tulis surat cinta ni, boipren nanti tak paham. hahahaha.


ok. kehabisan idea nak tulis apa.
ok, tipu. tipu, tipu.
sebenarnyaaaa nak taipp panjangggg lagi. wuuuuuu.
tapi memandangkan tutorial tak siap lagi, kuiz x study lagi, crown punya lab work tak siap lagi, baju tak habis basuh lagi, aku perlu berhenti duduk depan laptop.

pentingkan apa yang lebih penting, Azyan.
ini boleh cerita kemudian.

oh, dan ini post dari kak keduaku.
Angah.


bila baca ni,
aku pun turut sama berfikir.
apa yang sehelai slip kertas SPM itu yang dah mengubah hidup aku?
it's been 4 years since i received my result,
how time flies~~~
rindu pulak dekat kolej itu.

ok. cukup. cukup.

aaaahhhh. satu lagi. satu lagi.
classmate saya nak kahwin 11/4 ni.
wehoooooo. seronok sangatttt.
ok, jeles jugak sebenarnya. -_-
hahahahahaahh.





kbai.






.......

4 comments:

Hihi said...

work hard dokter comel . hihi .

AzyanAaziz said...

terima kasih. wink3. :)

Cinta Misteri said...

goodluck on study :)

CiM pown student gak ni.

Cinta Misteri said...

owh yaaaaa, CiM pown JDT jugak nie ;)