02 June 2012

Done.

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani..



Done with first written exam.

lepas ni nak mintak gam'ah buat exam oral dulu baru written boleh tak?
tak larat dah nak sentuh buku yang banyak tu.

tak sanggup nk tengok jawapan yang salah.
rasa nak meraung dan melalak je.

yang patut increase, aku tulis decrease.
yang patut stimulate, aku tulis inhibit.
yang patut less, aku tulis more.

tak suka soalan-soalan gitu.
konfius yang amat.
masuk dewan exam, 
bercelaru kepala.
nak tulis pon tak konfiden.

@____@

aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh.
mental breakdown.

esok oral exam.
2 sesi.
doakan aku.


1written down,
6 written to go,
7 oral more.
T__T


.......

1 comments:

fye said...

Lama tak dengar cite. Go azyan! :D