04 November 2012

cultural day.

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani..


just found out that i have a very low tolerance towards caffeine.
terutama dalam kopi laa sebab minum teh xde efek pon.
dan pagi tadi aku minum kopi pada pukul 10 pagi.
then masa petang aku gi mercato minum latte frappe LARGE.
dan sekarang aku letih gile gaban.
ingat nak tido kejap sebelum bangun untuk buat acrylic untuk hantar esok.
tapi thanks to those two cups of coffee full with caffeine, i can't sleep.
dan x larat pon nak bangun dan duduk untuk buat acrylic.
*sigh

papehal pon,
update selagi terasa kegembiraan nya.
semalam dan hari ni memang DAEBAKK!
PCT buat CULTURAL DAY.
dan aku in-charge bahagian pameran dekat dental booth tu.
budak dentist bertanggungjawab dalam sejarah dan pelancongan di Malaysia.
seronok sangat promote negara sendiri dekat orang arab.
bersemangat giler aku.
tapi penat tu tak payah cakap laaa.
hilang suara you tahu takk.
letih amat berlari-lari dari kelas ke booth, lepas tu ke kelas balik, lepas tu ke booth balik.
*pakai wedges pulak tu. memang padan muka laaa kann.*
tapi seronok mengatasi segala-gala nya. 
ecewwaaaahhh.

 budak-budak busuk balik kelas 5.30, terus gi dewan mu'tamarat. haha.

 seni silat.

 arab punya traditional dance. apetah nama. tak ingat.

you're my brother.
you're my sister.
one big family.
:)



 duta kecil negara ni. hikhik.




 oh, gambar ni nampak benar edit nya. 
berkat kecanggihan henfon.:P




dan lepas tu,
ke MERCATO untuk belanja semua ajk-ajk kecil ku.
terima kasih ye semua sudi tolong mana yang patut di sebalik setiap kesibukkan kita. 
ohhoooo. untung keje dengan Azyan kan?
:P






dan gambar untuk mama dan babah.
mama cakap, pakai baju ni bila ada event.

so, tadaaaaa. 


ma, semua orang puji baju ni.
tapi tak dak sape nak puji tuan baju ni. cesss.
hahaha.


ok, masa utk acrylic.
:)


.......

2 comments:

kennyfm said...

Hahaha... siannye... xpe.. tuan pnye baju orang puji blakang2.. xkn nk puji dpan2 t kembang.. heee~

Safwan Hamdy said...

:)