27 May 2011

GREAT.

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani..



29052011
PRACTICAL PHYSIC

31052011
PRACTICAL ANATOMY

04062011
PRACTICAL DENTAL MARPHOLOGY

08062011
WRITTEN DENTAL MATERIAL

09062011
ORAL DENTAL MATERIAL

12062011
WRITTEN ZOOLOGY

15062011
WRITTEN CHEMISTRY

19062011
HUMAN RIGHTS

22062011
WRITTEN ORAL MARPHOLOGY

26062011
WRITTEN PHYSIC

29062011
ENGLISH

03072011
WRITTEN ANATOMY 
WRITTEN HISTOLOGY

04072011
ORAL ANATOMY


mampat gile kan?
dak medic 4 subjek je.
gap 7 hari, 8 hari, even 14 hari pon ada.
dak dentist?
x sempat nak bernafas.
woooaaaah~
in addition, kelas n lecture masih berjalan macam biasa.
semakin mengasapkan otak.

85-100 - MUMTAZ
75-85 - JAYYID JIDDAN
60-75 - JAYYID

bawah lagi, MAQBUL laa jawabnye. kene repeat paper. tak mahu~~~~

 T_____T


sila selalu ingatkan aku,
walau macam mana takut+seram sejuk nak exam ni, jangan sampai takut ni melebihi takutnya aku pada DIA.
nauzubillah.
Allah kan sentiasa ada dengan hambaNya yang bertaqwa.
Allah selalu memudahkan jalan hambaNya yang menuntut ilmu.
Allah takkan membebani hambaNya melebihi kemampuan seseorang itu.
Cukuplah Allah bagi ku. Tiada Tuhan melainkan Allah. Hanya padaNya sahajalah aku bertawakal.


mama, babah, kak chik, mira InsyaAllah nak pergi umrah 1 jun ni.
lagi menambahkan ketensenan di kepala sebab tak boleh nak call mereka setiap kali before jawab exam.
dah jadi rutin dari zaman sekolah,
before each and every paper, mesti mahu tepon rumah.
sedih~

haish, apelaa aku ni. mak ayah nak pergi buat ibadat, aku sedih pulak.
astarghfirullah.

jom doa sama-sama,

Ya Allah, 
peliharalah mereka sepanjang perjalanan pergi dan pulang,
permudahkanlah dan lancarkanlah segala urusan mereka,
tenangkanlah hati mereka.
berilah mereka ibadah umrah yang diterima dan diberkati olehMu.
amiiin~


semoga mereka mendapat umrah yang diterima dan diredhai Allah. =)


.....

2 comments:

izzah said...

mak'ai..belum ambil lagi dah semput tengok jadual ni...tak pe setiap kejayaan ada cabarannya....:)

AzyanAaziz said...

yup. ni laa subjek pre-dental. ada 8 subjek. ade subjek yang ade written, oral dan praktikal. ade subjek yang ade written n praktikal je. erm, izzah, kalau ade pape, add laa saya kat facebook kalau nak tanya apa-apa. AZYAN A AZIZ. :)