10 May 2011

i'm so sorry, but i love you.

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani..

hidup aku makin busy.
kelas makin pack.
lecturer berebut-rebut nak ajar kitorang sebab nak habiskan silibus.
practical exam pun, macam dah dekat sangat je.
online pun dah jarang.
pandang fesbuk pun sekarang macam nak muntah dah.

tapi,


aku rasa bosan.
faham tak?
rasa muak.
rasa macam nak berlari-lari kat padang yang kosong sambil menjerit-jerit macam orang gila.

sumpah rasa bosan buat benda yang sama hari-hari.

pergi kelas, belajar, balik, tidur, bangun study, tidur balik, bangun balik, pergi kelas.

gila bosan!!!
padahal orang lain tak ada masa pun nak fikir dia bosan.
aku ni, haih.
=.="

hormon yang x betol ke, mood yang x betol ke, emosi yang x betul r?

jadinya, aku nak buat benda yang lain.
lain dari rutin aku.
lain dari segalanya.
maaf kalau aku berubah.




btw, pernah tak rasa bengang dengan someone tapi tak mampu nak luahkan?
bukan bengang segan tu, tapi bengang macam nak marah?
bengang bila orang mempersoalkan setiap tindakan kita macam nak cakap yang kita ni salah.
bengang bila orang buat muka yang macam nak minta penampar bila bercakap dengan kita.
bengang bila orang bereaksi macam kita jelaa yang salah.
bengang bila kita bercakap, orang tu hanya pandang muka kita kosong je, tanpa respond.
bengang bila semua benda nak tanya 'KENAPA??'

fine. aku memang tengah bengang!


aku mintak maaf. tapi aku memang tengah bengang dengan kau.
tapi tak bermakna tak sayang.
duh.



......


3 comments:

Akif said...

azyan. kalau nk buat benda lain ikut ktorg la. buat video skali. nak? haha. sabar, yan. sabar.
i'm sorry but i love you da geojihmar~

luqman said...

:)

Dr Am said...

azyan..nah senyuman untuk kau..
^_^ =) :)