08 April 2011

da kembali..

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani..

ramai jugak yang tanya nape aku private kan blog ngan wall fesbuk ek.
erm, jawapanye,

.NTAH.


hahahaha. macam besh je buat macam tu.

aku pon x tau pasal pe aku privatekan.
nak kate x mau study, poyo laa tu. on9 jugak.
cuma hari tu terasa nak hibernate.

sekarang da bangun balik.
:)



jumpa ayat yang best,

there's always a little truth behind every "JUST KIDDING"
a little knowledge behind every "I DON'T KNOW"
a little emotion behind every "I DON'T CARE"
and a little pain behind every "IT'S OK"


perasan x,
manusia ni suka menipu.
tak pernah nak cakap apa yang betul betul dalam hati.
suka nak kalis kalis.
tak nak jujur even kat diri sendiri.
tapi tulah manusia.



cakap,
'tak ade pape laa'
padahal ada banyak pape.

cakap,
'alaaa, x kesah pon'
padahal dalam hati terasa.

cakap,
'aku ok jela'
padahal hati tengah sakit.

manusia,
bila anda nak berubah??
susah sangat ke nak cakap apa yang dalam hati tu??




***********************************************


hari ni, 

08042011

birthday seorang hamba Allah yang pernah jadi manusia paling rapat dengan aku.

happy birthday.
semoga dimurahkan rezeki tahun ni.
ingat lagi x kat org ek?
kalau da lupa, 
Alhamdulillah.
kalau belum, sila berusaha lagi.
anggap jela jumpa org adalah mimpi buruk.
yang da lepas tu, anggap laa pengajaran kepada kita.
semoga anda di sana tu gembira.
sila bahagia.
sila senyum dan ketawa.
sila jangan sakit sakit lagi.
sila kuat.
sila tabah.
doakan org kat sini.


ceh, cara aku tulis ni, mcm laa hamba Allah tu baca. hahaha.

waaaaaaaaaah, selama ni aku xde pon wish besday org kat blog aku. x pelaa. sesekali kan. penat da baca anatomy. esok exam anatomy lak. sila doakan saya ye.



....

1 comments:

kennyfm said...

besday syafiq x wish pown....(o_0)???.....ke da wish ek??lupe la..