27 March 2011

i give up!

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani..


baru dapat semangat baru.

'mengalah x bererti kalah kan..huhu
pasti ko akan rase puas dengan tindkn ko,sbb ko akan jadi antara golongn yg sedikit kat muka bumi ni,yg berani mengalah wpon atas kesalahan org lain..'

'klu kite xleh nak ubah org,ade satu yg kite mmg boleh ubah,iaitu diri kite..sebab ko berkuasa mutlak kat diri ko..'

yup.
mengalah bukan brmakna kalah.
mengalah walau diri x bersalah.
azzam baru.




sabar, dan semua nya akan ok.
insyaAllah.

never say never.

thnx kawan.
eh, silap. bekas ketua badar.
:P


...

7 comments:

Akif said...

ko pn d pndai give up give up ni. ahh. sudaaahh.

AzyanAaziz said...

haha. ni bukan give up ngn laki. ni give up x mau gado2 ngan pompoan. bak kate ko, pompoan~~ HAHAHA.

Fara 'Azura said...

when you feel like giving up, remember why you held on for so long in the first place :)

AzyanAaziz said...

hmm. tapi fara, giving up doesn't mean you are weak. sometimes it just shows that you are strong enough to let go. so, giving up mcm the best choice je. :)

Fara 'Azura said...

yup2. ak slalu dgr org ckp cmtu. giving up is the best choice. so kau strong enough la yan :)

luqman said...

nice post azyan..hahaha..hape da..yg last2 tu mmg xleh bla..=,=''

AzyanAaziz said...

fara- hmm. harap2 laa. kene banyak bersabar ni. banyak dugaan. haih. :)

luqman- yelaa, ayat siape laa tu kan. hahaha. bawah tu memang terbaik laa. ingat nak tulis name sekolah sekali, tp x pe laa. hehe.