31 March 2011

kami serumah. :)

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani..


disebabkan mama ngan babah da bising aku salu on9,
maka perlu laa dikurgkan.
lagi pula exam da pusing bucu. 
jadi, x mau laa bebel banyak-banyak.

semalam,
kitorg satu rumah lima gi makan kat PASTA DIVINA.
sebagai satu acara untuk mngeratkan ukhwah kitorg.
kitorg ajak sekali dua orang akak SC (usrah) kitorg tok join sekali.

bila da satu rumah, boleh cakap memang kitorg da jadi satu family.
kalau kat malaysia aku ade 5 adek beradek pompoan,
kat sini pon dapat 5 adek beradek pompoan.
setiap masa menghadap muka,
setiap hari pergi kelas, balik kelas sama2,
memang da macam kelurga,
jadi, y penting kene kuatkan akar kitorg.
ukhwah kene betul2 mantap.
insyaAllah nak duduk 5 tahun sama-sama,
jadi x mau laa ada selisih faham, kecik hati, dan gado-gado.
x baik kan.




botol air yang airnya sedap. haha. aku rase, memang banyak yang malaysia lebih maju dari mesir. tapi kan, botol macam ni, ternyata mesir lagi maju. haha. nape aku cakap camtu? sebab penutup botol dy penutup ceper. alaaa, y zaman kanak2 dulu main tu. tapi kan, kalau kat malaysia punya susah nak buka penutup macam ni. tapi kalau kat mesir..........



 haaaa, cuma kene pusing kan penutup je. macam penutup botol lain. HAHA. kagum, kagum.



so, xde laa nmpk aksi mcm ain ni kan. HAHA.


 gambar before makan, x sempat ambik sebab lapar sangat. ambik ko, licin gile pinggan. kebulur kje sume~ :D



ini laaa dua akak SC kami. kak muna ngan kak farihah. dyorg sampai lambat sket. kitorg da habis makan, baru dyorg dapat order dyorg. so kitorg tengok jelaa akak2 ni makan. hehe. 




 before balik, kak farihah bagi kitorg setiap satu klip rama-rama. comey sangat. ape lagi, sepit laa kat tudung. HAHAHAH. thnx kak farihah! :)

semoga ukhwah yang terjalin diantara kita berkekalan sampai syurga. insyaAllah. :)


btw, hari ni rumah aku wat open house.
meh laa datang sini ye.
HAHAHAHAHA.

: )


.....



5 comments:

luqman said...

i keep on wondering,who are da two persons.. :)

dentist-to-be said...

umah kitorang kak ili bagi kelip kale pink..
sume pakat sepit kat rambot.. haha..
korang punye comeeeellll~

Akif said...

hari ni wt open house br jmput kt blog. ceh. xpe ko, yan. huhu

fye said...

Weh aku dah sesat ni.

Makanan ada lagi tak? Haha

AzyanAaziz said...

luqman-hmm, sape ntah 2 org tu. HAHAHA.

metot- yeke? sweet nye pink. ntah2 akak2 sc mmg da rncg bg adik2 sc kot. hahaha.

qutham-maap, jauh sgt untuk dijemput. hehehe.

fye-erk, sowie beb. licin habis. HAHA.