26 March 2011

isnin.

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani..



dulu zaman sekolah, aku benci betul dengan hari isnin.
setiap isnin mesti mahu moody.
mesti ada yang x kena.
boleh kira dngan tangan laa berapa kali isnin je yang aku happy.

penyakit ni makin teruk sejak masuk kolej itu.
dasyat betul laa moody aku law isnin.



tak suka isnin sebab da start kelas.
tak suka isnin sebab cuti da habis.
tak suka isnin sebab da x boleh bangun lambat.
tak suka isnin sebab da kene pakai baju sekolah.
tak suka isnin sebab da mula kena belajar.
tak suka isnin sebab ada perhimpunan yang lama.
tak suka isnin sebab kene berdiri lame.
tak suka isnin sebab ade spot-cek.
tak suka isnin sebab kene pakai lengkap.
tak suka isnin sebab semua laa.

penyakit betol lah!

sampai mesir,
penyakit ni hilang. hehehe.
ajaib betul!
so moody monday da terubat laa.
; )



tapi













penyakit SABTU pulak datang!!
haih.
=.='


hari ni start kelas.
orang kat malaysia cuti.
:'(



...

3 comments:

aku.dye.mereka said...

ko x moody sbb ada aku. HAHAHAHAH

AzyanAaziz said...

HAHAHA. sungguh prasan rumate aku sorg ni. xpe laa. layan jelaa~~ :D

aku.dye.mereka said...

erk ? bukan eh ? ak baru nk pasan td. tarik balik la nmpak gaya. HAHAH